[BF1]Zie opmerking boven

 [AD2]Titel aanpassen

Home » Actueel » Meer invloed met de ondernemingsraad; vernieuwde verhoudingen in de medezeggenschap
Actueel

Meer invloed met de ondernemingsraad; vernieuwde verhoudingen in de medezeggenschap

Kom op donderdag 17 oktober 2024 naar het MZSW-congres; hét jaarlijkse congres over medezeggenschap binnen sociale ontwikkelbedrijven. Op deze dag ontdek je hoe een goede dialoog en samenwerking tussen OR-leden en bestuurders tot vernieuwde inzichten en verbeteringen kunnen leiden. Niet voor niets is het thema deze keer: meer invloed met de ondernemingsraad. Met de focus op vernieuwde verhoudingen in de medezeggenschap.

Programma highlights

Het congres bestaat uit een inspirerend ochtend- en middagprogramma. In het ochtenddeel kun je samen met bestuurders deelnemen aan sessies rondom de volgende zes kernthema´s:

  • Thema 1: faciliteren van OR-leden met Femke Koster, directeur/bestuurder DCW Enschede.
  • Thema 2: onderwerpen voor overleg & van meerwaarde voor de medezeggenschap met Noëlle ter Woerds, directeur/bestuurder DZB Leiden.
  • Thema 3: betrekken van mensen bij de OR met Jeroen Coops, directeur/bestuurder Spaarne Werkt.
  • Thema 4: samenwerken in de toekomst van het bedrijf met Lex Vonk, algemeen directeur/bestuurder AM match.
  • Thema 5: sociale veiligheid en medezeggenschap met Rooijmans, directeur/bestuurder MidZuid.
  • Thema 6: contact houden met gedetacheerden en achterban met Marc Paulissen, algemeen directeur/bestuurder WAA Groep

In het middaggedeelte krijg je verdieping op een aantal thema´s en andere relevante OR-zaken, zoals het betrekken van werknemers bij OR-werk, sociale veiligheid, de Arbocatalogus SW, onderhandelen met bestuurders en werkdruk.

Speciale afsluiting

Cabaretier en schrijver Vincent Bijlo sluit het MZSW-congres af. Vincent komt naar het MSZW-congres, omdat hij het ongelofelijk belangrijk vindt dat iedereen kan werken als hij of zij dat wil.

Zorg dat je erbij bent!

Dit congres is de perfecte gelegenheid om te leren van en met collega’s en bestuurders, te netwerken en praktische inzichten te verkrijgen die je direct kunt toepassen in je werk als OR-lid of bestuurder. Wil je meer weten over het MZSW-congres, ontdekken aan welke workshops je kunt meedoen of je direct aanmelden voor deze inspirerende dag? Kijk dan op de congreswebsite.

Direct naar de informatie

Delen op socials