Home » Trainingen » Workshop: Gezondheid op de werkvloer
Training

Workshop: Gezondheid op de werkvloer

Wil jouw organisatie gezondheid op de werkvloer stimuleren? Geef je dan op voor deze workshop! Vanuit de aanpak ´gezondheid met de werkvloer´, ontwikkeld door Universiteit Maastricht en SBCM, werk je aan een gezonde leefstijl op de werkvloer. De ervaring, kennis en expertise van werknemers zelf vormt hiervoor de basis. Deze participatieve benadering geeft jouw organisatie de mogelijkheid om samen met werknemers te werken aan gezondheid. Het goede gesprek zorgt voor het vinden van een effectieve oplossing.

Onderstaande video geeft je een indruk van de workshop in de SW-praktijk bij Amfors.

Resultaat

Na afloop van de workshop:

  • Kan jij binnen jouw organisatie een diagnose te maken van ‘Gezondheid met de werkvloer’ en de dialoog aangaan met werknemers om een beeld te vormen van wat er leeft op de werkvloer.
  • Kan je activiteiten ontwikkelen die aansluiten bij de gezondheidsbelevingen van werknemers.
  • Heb jij voldoende praktische tips, handige tools en ondersteunend materiaal voor het verbeteren van de gezondheid op het werk.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die wil leren hoe je samen met werknemers kunt werken aan gezondheid en hoe je praktisch omgaat met hun feedback.

De workshops

De workshop bestaat uit een kennismakings- en verdiepingsworkshop. Je maakt kennis met het gedachtegoed van ´Gezondheid met de werkvloer´ en hoort hoe je deze kunt toepassen. De verdiepingsworkshop is voor degenen die bekend zijn met dit gedachtegoed. Zowel de kennismakings- als verdiepingsworkshop bestaat uit twee dagdelen. Tussendoor ga je zelf aan de slag en vindt er een online bijeenkomst plaats.

Trainers

De workshops worden gegeven door Agnes Meershoek van Universiteit Maastricht.

Meer informatie en inschrijven

Neem voor meer informatie contact op met Noraima Kirindongo via info.sbcm@caop.nl of bel naar 070 376 5788. Meer informatie over de aanpak Gezondheid op met de werkvloer vind je op de website van Gezondheid met de werkvloer. Inschrijven voor de workshops kan via de aanmeldpagina.

Direct naar de informatie

Delen op socials