Home » Actueel » Maak kennis met Nathalie van der Stel, SBCM-adviseur Duurzame Inzetbaarheid
Actueel

Maak kennis met Nathalie van der Stel, SBCM-adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Per 1 juni 2024 is Nathalie aangesloten bij team SBCM als projectleider en adviseur op gebied van de thema’s Duurzaam Inzetbaar blijven en Leren en ontwikkelen. Samen met haar collega’s werkt Nathalie aan diverse projecten op deze thema´s. Deze projecten ondersteunen medewerkers en professionals in sociale ontwikkelbedrijven in het gezond en gemotiveerd aan het werk blijven, met als uitgangspunt: eigen regie van de doelgroep.

Voordat Nathalie aan de slag ging bij SBCM, was zij de afgelopen jaren fondsmanager van Stichting Mijn Carrière en Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Als ouder van een dochter met een handicap heeft zij uit eerste hand ervaren welke uitdagingen en waardevolle lessen een handicap met zich meebrengt. Naast haar werk bij SBCM zet Nathalie zich als bestuurder al ruim 15 jaar in voor Stichting Terre – Rett Syndroom Fonds.

Haar persoonlijke en professionele reis hebben geleid tot een diepe betrokkenheid bij en begrip voor mensen met kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Deze ervaringen hebben haar gevormd tot een empathische en gedreven persoon, vastbesloten om een positieve impact te maken op het leven van anderen in soortgelijke situaties. Denken in mogelijkheden en verschil willen maken voor een ander neemt zij dan ook mee als uitgangspunt in haar dagelijkse werkzaamheden voor de sector.

De komende periode maakt Nathalie graag nader kennis met organisaties om optimaal te kunnen aansluiten bij de behoefte van werknemers en werkgevers in de sector.

Heb je een vraag voor Nathalie of wil je met haar van gedachten wisselen over wat SBCM voor jou kan betekenen om duurzame inzetbaarheid volledig te integreren in jouw sociaal ontwikkelbedrijf? Denk hierbij aan duurzaam detacheren, veilig & gezond werken en leren & ontwikkelen. Neem dan contact op via n.vanderstel@caop.nl.

Meer informatie?

Delen op socials