Home » Actueel » Meld je aan voor de trainingen van SBCM in het najaar 2024
Actueel

Meld je aan voor de trainingen van SBCM in het najaar 2024

Kijk jij al uit naar waar je dit najaar je vaardigheden over kan vergroten of je kennis over kan bijspijkeren? Op dit moment staan er twee SBCM-trainingen klaar voor in het najaar van 2024. Kom naar de training over vraaggericht coachen of ga aan de slag met het cultuurproof maken van jouw organisatie. Hieronder vind je meer informatie over de trainingen en kun je je alvast inschrijven.

Vraaggericht coachen

Als jij werknemers coacht vanuit hun vraag, dan help je ze om regie te nemen over hun eigen ontwikkeling. Maar om dit goed te kunnen doen, is het belangrijk dat jij je ervan bewust bent vanuit welk mensbeeld je coacht en welk effect dit heeft op de werknemer. Dit en nog vele andere aspecten leer je tijdens de training Vraaggericht coachen. Schrijf je in en zorg ervoor dat jij straks in staat bent om de verbinding te maken met de werknemer en de regie bij de ander te leggen.

Ga aan de slag met het cultuurproof maken van jouw organisatie

Wil jij scherp hebben wat het betekent als een statushouder bij jouw bedrijf komt werken? Bijvoorbeeld voor collega´s of voor de leidinggevende, wat de kennis is die je moet hebben over cultuurverschillen en welke ondersteuning passend is. Alle benodigde informatie krijg je tijdens de interactieve training Cultuurproof. Tijdens de training ga je aan de slag met het uitwisselen van informatie en ervaringen en werk je casussen uit. Zodat jij straks na de training voldoende handvatten hebt voor de begeleiding van statushouders. Meld je aan en zet een eerste stap in het cultuurproof maken van jouw organisatie.

Meer informatie?

Delen op socials