Home » Agenda » 19 november: themabijeenkomst over leven lang ontwikkelen in de SW
Bijeenkomst

19 november: themabijeenkomst over leven lang ontwikkelen in de SW

19 november 2024
Utrecht
Gratis: bij een no-show zonder tijdige afmelding (1 week voor de bijeenkomst) worden wel kosten in rekening gebracht

Op 19 november ben je van harte welkom om deel te nemen aan de themabijeenkomst van SBCM. Deze bijeenkomst is voor alle bedrijven die kennis willen opdoen over een leven lang ontwikkelen (LLO) in de SW en het ontwikkelen van basisvaardigheden en soft skills op de werkvloer.

Tijdens deze bijeenkomst deelt Maurice de Greef (Leerstoelhouder van de UNESCO Leerstoel Volwasseneneducatie) de uitkomsten van een verkennend onderzoek dat hij in opdracht van SBCM heeft uitgevoerd. Dit onderzoek gaat dieper in op het oplossen van knelpunten en het stellen van randvoorwaarden om een leven lang ontwikkelen voor alle werknemers in de SW mogelijk te maken. Ook vertelt Jan Raaijman (senior onderzoeker KBA groep) meer over de stand van zaken van de pilots in het  LLO Collectief, met als doel het scholingsaanbod voor Laagopgeleiden en Laaggeletterden in de arbeidsmarktregio’s te verbeteren. Daarnaast delen we in deze bijeenkomst informatie over het project Leerambassadeurs, Impulsproject (basisvaardigheden) en de pilot Vernieuwing materialen WerkPlekOpleiden (soft skills).

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en met andere bedrijven ervaringen uit te wisselen over het stimuleren van LLO en het ontwikkelen van basisvaardigheden en soft skills op de werkvloer.

Aanmelden

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 19 november van 9.30 tot 13.00 uur.
Locatie: Utrecht
Voor wie: Opleidingsfunctionarissen/coördinatoren, interne trainers, P&O adviseurs en andere functionarissen die zich bezighouden met de ontwikkeling van werknemers die vallen onder de CAO SW en de CAO Aan de slag.
Kosten: Gratis, maar bij een no-show zonder tijdige afmelding (1 week voor de bijeenkomst) worden kosten in rekening gebracht.
Aanmelden: Via dit online aanmeldformulier.

Lees meer

Tijdens deze bijeenkomst hoor je meer informatie over de volgende drie projecten: Impulsproject Basisvaardigheden, pilot WerkPlekOpleiden en het project Leerambassadeur. Op onze website kun je meer over deze projecten lezen.

Direct naar de informatie

Deel dit event met je collega’s!